Over mij

Vanaf kinds af aan voel ik al dat er meer is dan wat wij kunnen zien. Vroeger wist ik nog niet wat dat was, ik voelde bijvoorbeeld feilloos aan hoe iemand zich voelde. Je kunt je misschien wel voorstellen dat ik er dus helemaal niets van begreep als iemand aangaf dat het goed met ze ging terwijl ik toch echt iets anders voelde. Ik kon energieën, emoties en gevoelens van anderen voelen en ervaren.

Ik dacht dat iedereen dit soort dingen aanvoelde, dus ik was altijd verbaasd als ik dingen wist en aanvoelde die anderen niet wisten en konden voelen. Dit alles was voor mij zeer verwarrend. Ik wist niet hoe ik hiermee om diende te gaan en wat ik ermee kon doen.
Dus toen ben ik alles weg gaan stoppen.

Ik ging verder met mijn leven, maar het Universum had andere plannen. Steeds vaker kreeg ik signalen dat ik niet deed wat ik te doen had. Deze signalen negeerde ik en ik ging door met waar ik mee bezig was. En toen werden de signalen lichamelijk.

Na jarenlang, als behandelaar in de (justitiële)verslavingszorg gewerkt te hebben, kwam ik thuis te zitten met meerdere chronische ziekten. Als ik de artsen mocht geloven zou ik bedlegerig worden.

Dit wilde ik natuurlijk helemaal niet. Ik voelde diep van binnen dat ik niet bedlegerig zou worden. Dit gevoel liet mij realiseren dat ik anders naar mijn situatie mocht gaan kijken. En dat de manier waarop ik met deze situatie zou omgaan, bepalend zou zijn voor de rest van mijn leven. Dus ging ik mezelf healen.

Waar anderen vooral problemen zien, denk ik in mogelijkheden. Het positieve en het beste van een situatie blijven zien.

Via intensief innerlijk werk wat o.a. bestond uit medische hulp, psychologische hulp, schaduwwerk, energetische healingen, lichaamswerk, hypnose, SoulKey sessies en acceptatie ben ik gekomen waar ik nu sta.

Hoe meer ik mezelf ging healen hoe meer ik me weer ging herinneren wie ik was en wat ik hier op aarde te doen heb. Ik ging weer vertrouwen op mijn intuïtie en zo kreeg ik ook weer contact met de spirit wereld. Naast dat mijn empathische en sensitieve vermogens verder ontwikkeld werden kwam ik ook in contact met mijn gidsen en begeleiders.

Leef je leven door te doen wat je Ziel (s) gelukkig maakt

Mijn pad blijft zich ontwikkelen, er mag nog steeds ontdekt worden, maar het allerbelangrijkste wat ik leerde was om vooral ontzettend veel plezier te hebben in het leven. Met al haar ups en downs, goede en slechte momenten, shit en glitters, spiritualiteit en nuchterheid.

Momenteel geef ik readingen, healingen en cursussen waarbij ik een veilige ruimte creëer waarin jij gezien, gehoord en begrepen wordt.
Met jouw toestemming maak ik verbinding met je energetische veld, je emoties en gevoelens, waarbij ik gebruik maak van medische kennis, intuïtie en communicatie met de spirit wereld.
Niets is mij gek, raar of vreemd.

Mijn levensmissie is het beste uit het leven te halen en jou te empoweren zodat jij jezelf kunt healen en bewust je leven kunt transformeren. Zodat ook jij het allerbeste uit jezelf en het leven kunt halen.

Met behulp van een combinatie van medische en wetenschappelijke kennis, intuïtieve inzichten en spiritualiteit is het mijn taak om jou te begeleiden zodat jijzelf de oorzaak van onbalans in je lichaam, geest en ziel kan vinden. Ik begeleid je op een diepgaande reis van emotionele bevrijding en healing, wat resulteert in een levensveranderend proces van het loskomen van zelfopgelegde beperkingen en het herontdekken van het ware zelf.

Werken met mij is een interactieve ervaring. Ik nodig je uit tot actieve deelname en bereidheid tot verandering, waardoor jij toegang krijgt tot jouw innerlijke wijsheid. Je komt terecht in een diepgaande perspectiefverschuiving met een hernieuwd gevoel van Zijn, doel en richting.

Hierdoor gaat je levensenergie weer stromen en kan jij het leven ervaren en leven waarvoor je hier op aarde bent. Zodat jij de persoon kunt zijn die met Hart en Ziel weet: Dit is wie ik ben!

Voel jij diep van binnen nu een ‘ja’?
Voel jij dat ik jou kan helpen?

 

Neem dan contact met mij op.
Je bent van harte welkom!

Contact