Werken met mij

Jij bent anders, jij bent uniek.
Jij hebt een andere reis afgelegd en hebt een andere missie in dit leven dan de mensen om je heen.
Jij hebt je eigen lessen te leren. Deze lessen uitten zich op een manier die special voor jou bedoeld is. En hier past geen standaard begeleiding bij. Want immers wat voor jou werkt, werkt niet altijd voor een ander. En visa versa.

Tijdens de sessies krijg je precies wat je op dat moment nodig hebt.
Sessies bestaan ​​uit diepe Healing en Clearing op vele niveaus en verschillende tijdlijnen. Dit gaat verder dan de menselijke geest kan begrijpen, maar je zal een groot verschil voelen daarna.

Het is iets dat je dient te ondergaan om te begrijpen wat het voor je doet.
Het hoe, wat en waarom hoeft je brein niet te begrijpen.
Jouw ziel, hogere zelf en on(der)bewuste weten wat er nodig is en wat er gebeurt. Je krijgt hierdoor precies wat je op dat moment nodig hebt, mag horen en mag beleven.

En ik ben erbij om dat proces te begeleiden.
Niets is mij gek, raar of vreemd.
Alles mag er zijn.
Jij mag er zijn!

Multidimensionale Quantum Healing

Wij mensen hebben niet alleen een fysiek lichaam, we hebben ook energetische lichamen. De bekendste zijn het mentale, emotionele, spirituele en astrale lichaam.

Door deze verschillende lichamen, of energetische lagen zoals ik ze noem, stroomt universele levensenergie.

SoulKey

Tijdens een SoulKey® sessie geeft, zoals de naam al zegt, jouw Ziel je de sleutel tot jezelf.
Door middel van een geavanceerde vorm van hypnose, regressie- en reïncarnatietherapie krijg jij (op zielsniveau) kennis, inzicht en antwoorden op alle belangrijke levensvragen.

Jouw ziel wijst je het juiste pad dat leidt naar de antwoorden. Deze zitten namelijk allemaal al in jou. Je dient je er alleen nog bewust van te worden.

Energetische Hypnose

Tijdens een Energetische Hypnose sessie breng ik je in een staat van trance, waarbij jij voortdurend zelf de controle hebt, en ga ik in gesprek met je onbewuste. Vanuit deze onbewuste laag kun je klachten, waarbij je eigen denkproces in de weg staat, verhelpen.

Je leert luisteren naar je onbewuste gevoelens en overtuigingen. Hierdoor doe je nieuwe inzichten over jezelf op die je kunt toepassen in je dagelijks leven.

Sound Healing

Een sound healing brengt je energiebanen weer in evenwicht. Hierdoor ontstaat een betere energiecirculatie en wordt het lichaam weer teruggebracht naar jouw eigen gezonde trilling.

Er zal heling plaatsvinden op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel als astraal niveau. Hierdoor ervaar jij meer rust, focus, geluk en zal jij weer lekker in je vel zitten.

Energetische Huisreiniging

Alles en iedereen heeft een energetisch trillingsveld om zich heen. Deze energie kan je voelen. Zo heeft een huis ook een bepaalde energie.

Wanneer deze energie verstoord raakt heeft dit vaak negatieve effecten op de gezondheid en welzijn van de bewoners.

Met een energetische huisreiniging kun je deze ongewenste energieën verwijderen of neutraliseren. Dit heeft een positief effect op de bewoners.

Van Drama naar Dharma

Leven volgens je Dharma wordt al duizenden jaren gezien als weg naar geluk en innerlijke rust.

In het van Drama naar Dharma coachtraject gaan we samen kijken hoe jij weer volgens je Dharma kan gaan leven.